arhiva

 Dragi parinți, pe data de 3 iulie 2017 se deschid porțile grădiniței de vacanță!

Vă așteptăm cu aviz de intrare în colectivitate și fișa medicală în copie!Kids Model Academy va invita la casting modele, pentru Festivalul de moda pentru copii „Kids Fashion Week 2017”, in data de 28 mai, orele 12.00, la sediul Arlequinoo din Str. Maior Alexandru Campeanu nr 62, zona: Primaria Sector 1 (la Castel).
Se cauta fetite cu varsta cuprinsa intre 4 si 10 ani pentru prezentarile designerilor si brandurilor pentru copii din cadrul Festivalului de moda pentru copii, Kids Fashion Week 2017, care va avea loc in perioada 10 – 11 iunie, ora 19.00, la Teatrul Excelsior Bucuresti.

Cerinte:
– Varsta cuprinsa intre 4 si 10 ani
– Fotogenie
– Spirit comunicativ
– Tinuta casual la casting
– 4 fotografii printate

Modalitatea de selecție:
– Copiii vor defila in fata unei comisii fiind filmati si fotografiati, apoi, in urma consultarii reprezentantilor Kids Fashion Week cu designerii si brandurile prezenti in festival, cei admisi la acest casting vor fi anuntati telefonic.
– Copiii admisi la casting vor achita o taxa de 225 lei, taxa care include prezenta lor la o singura prezentare in cadrul Festivalului de moda pentru copii Kids Fashion Week 2017. Aceasta taxa va fi donata Fundatiei Filantropice Metropolis.
– Veți fi contactat/ă prin email, sms și/sau telefon NUMAI dacă copilul dvs a fost selectat/ă. În acest caz veți primi o confirmare pentru prezenta copilului dvs in Kids Fshion Week, unde vi se va completa o fișă de selectie, o declaratie pe proprie raspundere si un contract de reprezentare in cadrul Kids Fashion Week 2017, iar un urma achitarii taxei de participare fetitei admise i se va comunica prezentarea brandului pentru care va evolua in cadrul Kids Fashion Week 2017.
– În cazul în care nu ați fost contactat/ă în acest termen, înseamnă că nu corespundeți cu tipologiile pe care le caută designerii si brandurile prezenti in festival.
– NU este necesar ca fetita dvs să aiba experiență în modeling sau să fii absolvit cursuri de modeling ca să poata candida ca model!
Modalitate de inscriere:

– Va rugam sa trimiteti un email pe adresa: office@kidsfashionweek.ro cu:
– nume, prenume parinte;
– nume copil;
– varsta copil;
– telefon;
– email.

In urma acestei prime inscrieri veti fi contactati de un reprezentant Kids Model Academy pentru a stabili ora de sosire la casting.

Locatie casting:
Castingul va fi organizat la sediu Arlequinoo din str Maior Alexandru Campeanu nr 62, Duminica 28 mai, incepand cu ora 12.00
Kids Model Academy are exclusivitate pentru castingurile organizate in cadrul Kids Fashion Week Romania.